Vida Vyer: Nynäshamn - Anna Andersson Fotografi

Välkommen till Vida Vyer: Nynäshamn, ett fotoprojekt som ämnar lyfta fram några av de många vackra platser och utsikter som finns i trakterna kring Nynäshamn. Syftet är att vi vill presentera dem på ett nytt och annorlunda sätt.

Att konstruera en panoramabild är inte speciellt svårt, men att göra ett bra och högkvalitativt panorama kräver både tid, kunskap, erfarenhet, utrustning och en hel del arbete. Varje panorama består av en serie bilder (våra panoraman innehåller allt från 10 till 104 bilder), stående eller liggande, som fotograferas under så kort tid som möjligt. Fotografen roterar kameran på ett stativ med jämna intervaller för att få ett rutnät av högupplösta bilder. Dessa monteras ihop i datorn och efterbearbetas för att få bort diverse sömmar och oriktigheter mellan bilderna.

Ni kan köpa förstoringar på motiven direkt från den här hemsidan. Vi levererar på tre sätt; Postpaket, där frakten (mellan 50-200 kr beroende på produkternas storlek) betalas av köparen. Det går även bra att hämta monterade inramningar i Nynäshamn. Vi kan även leverera ordrar inom Nynäshamn.

Powered by SmugMug Log In